به گزارش خبرگزاری حوزه، آیتالله حسینیبوشهری امروز در دیدار اعضای شورای مرکزی هیئات مذهبی استان قم گفت: در انتظار آن بودیم که هیاتهای مذهبی با ساز و کار جدید کارشان را شکل دهند که این اتفاق افتاده است.
وی با بیان اینکه امروز نقش هیئات مذهبی، و مراکز تبلیغی در عصر غیبت کلیدی و تاثیرگذار است افزود: تبلیغ دین خدا تنها از یک بعد قابل تحقق نیست و آن را تنها از زاویه منطق، استدلال و برهان نمیشود در جامعه اسلامی دینی و فضای اجتماعی ما نهادینه کرد بلکه بنابر تعبیر شهید مطهری اگر عاطفه را چاشنی استدلال و منطق نکنیم کار تبلیغی ما اثر بایسته را نخواهد داشت.
مدیر حوزههای علمیه با بیان این که نقش هیئات مذهبی در حقیقت به صحنه آوردن عواطف و عشق مردم به ابیعبدالله(ع) است خاطرنشان کرد: عشق گاهی مجازی و زودگذر است اما چون عشق به ابیعبدالله(ع) عشق به ذات حق تعالی است حقیقی و ماندگار است.
معاون جامعه مدرسین، با بیان این که هیئتهای مذهبی کانون و مرکز تربیت عاشقان اهلبیت(ع) است و کمتر موسسهای است که بتواند این نقش کلیدی را ایفا نماید گفت: امروز جمعی که از سوی دشمنان مورد تهدید و در آماج تیرهای تبلیغاتی آنان هستند نسل جوان است، در این شرایط بزرگترین رسالت این مرکز باید تلاش برای هر چه بیشتر جذب جوانان باشد.
آیتالله حسینیبوشهری خاطرنشان کرد: مسئولان هیئات مذهبی باید با فاصلهای همسایههای هیئات خود را شناسایی کرده و قبل از محرم و ایام سوگواری با کارت معتبر هیئت، از جوانان برای عضویت در هیئت دعوت کنند و ماموریت اداره حسینیهها را به آنها واگذار نمایند.
عضو شورای عالی حوزه علمیه افزود: اگر مساجد، ائمه جماعات و هیئات مذهبی اینطور عمل کنند جوانان ما دیگر به سمت ناهنجاری و مفاسد نخواهند رفت.
مدیر حوزههای علمیه با بیان این که جاذبه عشق به اهلبیت(ع) و ابیعبدالله(ع) بزرگترین تضمین کننده کار ما است اظهار داشت: متاسفانه ما منتظر مجالس آماده هستیم و این با رسالت ما سازگاری ندارد.
وی تصریح کرد: خود روحانیون و مبلغین باید برنامهها را پیگیری کنند، هیئتها، دستههای عزاداری دانشآموزی راه بیندازند که میتواند شور زیادی در جامعه ایجاد کند.
آیتالله حسینیبوشهری با بیان این که هیئات مذهبی میتوانند انقلاب کنند، به نقش آنها در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: هیئتهای مذهبی قبل از انقلاب نقش مهم و کمنظیری داشتند و آنچه در کربلا اتفاق افتاده بود را با آنچه در کشور ما وجود داشت برای مردم تداعی میکردند.
مدیر حوزههای علمیه در پایان خاطرنشان کرد: هیئات مذهبی در واقع کانون بازسازی فکری و اعتقادات است و میتوان مردم را در این کانون به کانون انقلاب علاقه مند کرد.